Eesti MuuseumiühingEesti Muuseumiühing

Veebikoolitus „Kaasavate veebikoosolekute läbiviimine“ 18.02.2021

Veebiseminar toimub 18. veebruaril kell 11.00-13.15 ning seda viiakse läbi Zoom veebiseminari keskkonnas. Veebiseminar salvestatakse ja tehakse osalejatel kättesaadavaks pärast veebiseminari toimumist.

Veebiseminari eesmärk on teadmistel ja oskustel põhinev valmisolek kaasavate veebikoosolekute ja -seminaride kavandamiseks ja läbiviimiseks.

 

Õpiväljundid

Veebiseminari läbinud õppija:

  • omab ülevaadet kaasamise võimalustest veebikoosolekutel ning on kogenud kaasamise võimalusi veebiseminaril;
  • teab Zoomi ja Microsoft Teamsi võimalusi veebikoosolekute kavandamiseks ja läbiviimiseks;
  • omab ülevaadet, millistest põhimõttetest lähtuvalt koostada esitlus veebikoosoleku jaoks ning kuidas ennast ette valmistada veebikoosoleku läbiviimiseks.

Õppe ülesehitus ja õppemeetodid: veebiseminar on praktiline ning õppijad on õppeprotsessis aktiivsed osalejad. Kasutatakse kaasamise meetodeid, mis võimaldavad õppijatel omandada aktiivselt kaasatud õppija kogemuse. Kaasavate lühiloengutega selgitatakse, millest lähtuda veebikoosoleku kavandamisel ja kuidas planeerida kaasavat veebikoosolekut. Osalejatel on võimalik aktiivselt panustada teadmusloomesse arutelus osaledes.

Veebiseminari viib läbi Veronika Tuul.

Veronika on Innowise Koolitaja Kompetentsikeskuse digivaldkonna juhtivkoolitaja, õppedisainer ja e-õppe konsultant. Veronika koolitusvaldkondadeks on e-õppe vahendite kasutamine, digitaalsed lahendused õppetöös ja täiskasvanute õpetamine kaasaegsete tehnoloogiliste vahenditega. Veronikal on magistrikraad andragoogikas ja haridustehnoloogias ning aastatepikkune kogemus veebiseminaride läbiviimisel ning läbiviimise õpetamisel.

Veebiseminaril osalejate arv on kuni 25 inimest.

Registreerida saab SIIN.

Veebiseminar on EMÜ liikmetele tasuta, teistele muuseumitöötajatele 10 eurot. Palume maksta osalustasu hiljemalt 15. veebruariks 2021 ülekandega Eesti Muuseumiühingu arveldusarvele Swedbank EE832200221057022917 või SEB EE691010052037346005.

 

Kasutatud pilt: Eesti Piimandusmuuseum SA, Viljandi PTK arvutijaam. Foto 1988